Barn/föräldrar

Barn och föräldrar

Hit är alla lediga föräldrar med barn i olika åldrar välkomna att ha roligt tillsammans, kom och gå som ni vill! Vi börjar oftast med sångstund och andakt, därefter fri lek. Denna träff är en mycket bra inkörsport för nya föräldrar och nyinflyttade att snabbt komma in i byn och att lära känna andra barnfamiljer här, samt andra i församlingen. Vi träffas i Sockenstugan, Jonstorp, ALLA HELGFRIA onsdagar under året. Vi bjuder på fika!

Öppna grupper

Undrar ni över något eller vill anmäla ert barn till någon grupp:
Hör av er till Ulrica Johansson, tel 042-681 25 / 070 5680471

Föräldra-barngrupp kl. 9-11 Onsdagar

Barntimmar 4-6 år onsdagar 14.00-17.00

Vi hämtar barnen på intilliggande förskolor. Barnen får höra om Jesus. Vi läser olika bibelberättelser ur Barnens Bibel. Vi sjunger, målar, pysslar och fikar. Välkommen att delta i våra familjemässor.

Grupper där föranmälan krävs

Miniorer åk F-2 måndagar 12.45 - 15.00

Vi träffas i Sockenstugan i Jonstorp. Det blir andakt, aktiviteter, pyssel, lek, fika och mycket mer. Gruppen har max 12 barn. Om ert barn behöver hämtas, hör av er. Vi hämtar intill på skolan intill Trollebo kl 12.45.

Vi medverkar i några familjemässor under terminen.

Kuliorerna åk 2-7 måndagar kl 15-17.30

Vi träffas i Sockenstugan i Jonstorp. Det blir andakt, aktiviteter, pyssel, lek, fika och mycket mer. Gruppen har max 12 barn. Vi medverkar i några familjemässor under terminen.

Barnkören Sångskatten åk 1-5 torsdagar 16.00 - 16.45

Vi träffas i musiksalen på Jonstorps skola och sjunger alla möjliga sånger och låtar. Vi medverkar vid några av våra mässor under terminen.
Ledare är Elna Stoll, elna.stoll@svenskakyrkan.se

Välkommen!