Barn och familj

BARN OCH FAMILJ

 

Öppen förskola

För barn med förälder/vuxen.

Öppettider:
Tisdag kl 09.00-11.30
Torsdag kl 13.30-16.00 

En träffpunkt för alla föräldrar och barn. Här kan man leka tillsammans och delta i olika aktiviteter som måla och skapa, sagostund, sångstund etc. 
Som förälder träffar du även andra föräldralediga/daglediga vuxna att samtala och utbyta erfarenheter med.

Fika serveras vid varje tillfälle till ett lågt pris. Ingen anmälan behövs.

BABYSÅNG

 

Tisdagar kl 10.00-10.30

För föräldrar med barn 0-2 år. 
Vi sjunger, dansar och myser med våra små. Sångstunden varar cirka
30 minuter. 

Öppna förskolan har öppet från kl 9.00 -11.30 och fika finns framdukat både innan och efter sångstunden. Då finns de också möjlighet att leka och pyssla. Kom och var med hela förmiddagen eller kom direkt till sångstunden. 
OBS! Anmälan till Jenny Fägerstrand.

KLockan är halv tio op förmi

Klockan är halv tio på förmiddagen och Oasen börjar fyllas med barn i alla åldrar, pappor och mammor. Flera av barnen tar en runda i kapprummet med åkbilarna 
och sen drar leken igång. Det är kul att upptäcka nya leksaker och kompisar, kanske blir det en mysig lässtund eller pyssel i hobbyrummet. Det finns en massa kul att hitta på! Föräldrarna kan landa skönt i soffan en stund, någon bebis behöver ett litet förmiddagsmål och snacket drar igång. Hur mår ni i dag? Hur har natten varit? Hur gör ni? Det är gott att få dela samtal med varandra. Idag står sångstund på schemat. Vi samlas runt vår sång-bondgård och alla barnen får stoppa in handen genom bondgårdsdörren och hitta ett djur som vi sen sjunger om. Det är fullt ös! Sång, klapp och rörelser varvas med många goa skratt!

Välkommen!