Veckoläsning

VECKOLÄSNING

VECKOLÄSNING

 

VIKEN 

Wild and Holy

Wild and Holy träffas varje torsdag efter skolan i Kyrkstugan invid kyrkan.Vi fikar först och sedan konfirmationsläser vi till kl. 17.00. 

Vi kommer också åka på ett härligt läger en helg under våren 2019. Konfirmationstiden startar i oktober 2018 och konfirmationen är i Vikens kyrka 2019.

Ledare: Annika E Olshov och Helena Morath


Anmäl dig till Annika Erlandsson Olshov: 0702 60 82 99
annika.erlandsson.olshov@svenskakyrkan.se

Sista anmälningsdag är 31/8. När du anmäler dig behöver vi ditt personnr, adress, mailadress, och telefonnummer. Vi behöver också veta om du är döpt. Gruppen har ett maxantal på 25 personer. 


VÄSBY

Whole and Holy

Under konfirmationstiden träffas vi i Väsby en söndag i månaden kl 12.00-18.00 med början i september. Varje gång börjar vi med att äta lunch tillsammans, innan vi på olika kreativa sätt sätter oss in i livets stora frågor. Därefter medverkar vi i gudstjänst i kyrkan. Vid två tillfällen åker vi på helgläger på EFS-gården i Åsljunga och vi avslutar även konfirmationsläsningen med ett läger.

Konfirmation i Väsby kyrka i maj 2019

Ledare: Monica Ivarsson & Marcus Uddling 


Anmäl dig till Monica Ivarsson. 042-36 06 58
monica.i.ivarsson@svenskakyrkan.se 


FARHULT-JONSTORP

Konfirmation Follow! - Följ med och se!

Välkommen att bli konfirmand i Farhult-Jonstorps församling. 
Som konfirmand hos oss får du vara delaktig som ministrant
(medhjälpare) i vår mässa (nattvardsgudstjänst) på söndagarna. 
Konfirmandträffarna är varannan söndag i Farhults kyrka, jämna veckor. Start 23 september. Vi börjar med att fira mässa, kl. 10.00, därefter mackfika och lekar. Sedan har vi undervisning och avslutar med en andakt. Vi använder Bibeln, en konfirmandbok, samt inte minst dina frågor och funderingar kring livet och kristen tro. Vi blandar lek och allvar med aktivitet och stillhet. 
Vi har en gemensam vandringsdag i början av oktober och andra aktiviteter bland andra klättring på Kullaberg och övernattning/weekendläger till våren. 
Ledare: Therese Bjerle, Björn Eriksson & Måns Wieland, samt Bella Edentoft och konfirmandfaddrar.

Anmäl dig till Therese Bjerle
therese.bjerle@svenskakyrkan.se